Monday, 5 August 2013

: : home sweet home

: : wahhh , syok nya bila ada kat umah ni .
memang home sweet home la habaq hg .
bila kat umah ni rasa macam assignment aku ni tak kan tersentuh ja .
fuhhh , dah la banyak asgment kena submit lepas cuti ni .
tapi penangan duk rumah memang terbaik .
sumpah , memang malaih habih nak wat asgment .

bila duk umah ni , rasa tenang ja . memang rilek .
tapi bila ibu suh wat kerja , aku akan turuti . cewaahhh .
haaa , hmpa jgn sesekali ingkar akan perintah ibu taw .
jgn malaih2 bila duk umah . tampaq lelaju sat g . haha .

lepaih sahur , terus bukak2 langsir .

ops memasang langsir balik bila pagi . 

setting baik punya laa nak raya ni . hee .

bila duk umah , kena la rajin sikit bab tolong2 ibu ayah ni .
baru la hidup ni berkat . kan ? hehe .

malam nya pulak kena teman adik2 plak p shoping .
teman shoping ? dak aihh , aku pun join shoping jugak .
mana boleh teman saja . rugi laaa .
entah berapa ratus aku habis bershoping .
tapi baju melayu tak beli2 lagi . haihhh .
tataw nak pilih kaler apa . maklum laa , kita ni single lagi . haha .
ada cadangan kaler apa ?


NotaKakiMaki : jadilah anak mithali . contohnya mcm sy . #puii

18 comments:

ainil fazieda said...

wow , bestnya dah kt rumah . err , tp betul ke ank mithali ney ? huhu

roshi''dayahdayu'' said...

woahhh semangat nya ... hehehe

Cik YuYu said...

umh ceq dah pasang langsir lagi awai ... hehe

Tetamu Istimewa said...

Memang terbaiklah macam ni. Tolong-menolong amalan mulia, hehehe

Shaqir Ir Manz said...

siyes langsir cantik :)

Amirah Pales II said...

langsir tekno grey, baju melayu pun belilah grey. Modern & smarttt :) baru matching

huny madu said...

Wahhh rajinnya die tolong pasang langsir!

Asyiqah Mohd Amin said...

Samalah kita bro, rasa macam tak sentuh je lovely assignment tu :D

Aida Syifaa ♥ said...

masuk lif tekan sendiri ! puiii haha

puteri airyn said...

wah rajinnya dia..

tenku butang said...

rajinnyaaa.. sejukperut makk

Nurulee said...

rajinnya. kalau kat rumah ni, abg i tuuuu. hmph. i yg kena buat TT__TT

mirza syazwina said...

habis beratus-ratus baju raya tak beli g?bersungguh shoping ni.btw lawa langsir.^_^

mujahidah maisarah said...

ehee..saya pon.bile dok rumah esignment ntah ke mana la kan..

syaafi sushi said...

waahhh~~ rajinnya hehehe.. x sabar lah tu kan. selamat hari raya =)

Azwar Syuhada said...

anak mithalilah dia.. Selamat Hari Raya Aidilfitri wei.. :)

Intan Zulhilmi said...

cunnya langsir!

♥ Nana BamBam ♥ said...

Rajin dia...