Friday, 2 August 2013

: : shoping time

: : fuhhh . elaun dah masuk ,
 ini lah masa nya yg paling sesuai untuk aku habiskan duit .
elok pulak raya pun dah dekat , lagi banyak la aku membeli belah .
rasa macam nak beli semua ja yg aku nampak .
haaa , nampak tak permainan dia kat situ . HAHA .

aku pun tataw la berapa lama aku duk dalam JJ tuu .
itu baru p JJ . JJ ja pun setakat ni .
belum lagi aku p merentas desa dalam Parade atau Aeon sana tuu .
lagi la aku banyak belanja kalau p sana .
tak terkawal diri aku ni kalau nmpk benda yg aku nak .

antara yg aku shoping semalam .

itu pun dah habis berapa ratus aku beli benda2 ni .
baju melayu raya tak beli lagi . 
t-shirt round neck pun tak cari lagi .
belum masuk IT Fair dekat Ipoh ni .
tadi dah p jenguk2 , nak survey brg .
ada dah berkenan di hati . kompom esok p beli teruih .
dan esok jugak aku nak p shoping dgn adik aku plak .
haihhh , duit melayang senang betul kan .


NotaKakiMaki : er , ada sesiapa nak jadi penasihat sy ? HAHA .

19 comments:

Izrah Zulkarnain said...

Banyak betul shopping baju ^^

puteri airyn said...

Dasyatnya shopping kalah perempuan.. hehe.. Banyaknya duit dia..

Abc Life said...

eh eh, selamat hari raya lah! :)

mirza syazwina said...

huiyooo,banyak nya shopping ni...hehee

Nurfatin Liyana said...

Banyaknya shopping baju.. Hehe :D
Mana baju melayu nya?
Raya wajib ada baju melayu tau utk kaum lelaki.. hihihi :P

Sop Nama Saya said...

betul2 shopping :)

Niena Reen said...

amboi shopping sakan. hehehe. :)

Teena Tna said...

Pergh, banyak nya shopping, mengalahkan owg pompuan..haha

eiyna tyna said...

hamboihh banyaknyee baju . raya sakan nampaknyaa . hahaha

Nurulee said...

i dah 3 kali keluar shopping. hahah. bila pergi tk tahu nak beli apa. lepastu pergi lg. inshaAllah. bakal kali ke 4 TT_____TT

Siti fironika said...

memang part yg plg best bla elaun kluar..tp kluar duit2 smua tu pun macam air jer..sedar xsedar tggal ciput jer dlm akaun..haha..

fatin amirah said...

haha.. serius talk.. terkejuzz.. still ade ea lelaki kaki gile shopping.. haha.. jngan membazir dan boros sudah :)

aisya said...

ini mmg raya sakan ni.. hehe..

undertaker stepforward said...

ha?? bia betikk. huhu

Aida Ismail said...

Pehh banyak gilaaa beli baju! Shopping sakan! :D

Norhasniza Khalid said...

wah.. sakan bershopping..

Tetamu Istimewa said...

Amboi, sakannya. Tu belum jadi cikgu betul-betul lagi. Baru masuk elaun.

Syazary Sukor said...

Perghh! raya sakan bak ang...

Intan Zulhilmi said...

makkkk aihhhh byknye! haaa, kalo hubby sya dpt brshopping pun mcm gini ler rupenyer...huhu