Saturday, 10 August 2013

: : Selamat Hari Raya !

: : masih dalam mood raya . nk update blog pun malaih2 lagi .
apatah lagi nak siapkan asgment dalam mood mcm ni .
so , aku letak ja la gambaq2 masa raya kemarin .

Sungai Petani :
mohon maaf dengan ayahanda .

yg ni part paling best . DUIT RAYA !

ibu yg sporting . hehe .

mintak maaf dengan ibu plak .

suasana kampung . nice ~

adik-adik aku yg paksa suh buat gwiyomi . malu iteww .

damia pun nak wat gwiyomi .

then , malu terus cari aku . so cute ~

puas la beraya kali ni . 
tak lama di sg petani sebab ayah kena kerja raya ke3 .
tapi ibu balik kampung di bagan datoh raya ke3 .
aku malaih nak ikut . esok baru p dengan ayah sekali .

yg ni terbaru :
Malaysia vs Barcelona .
1-3 . (Amri Yahya - Fabregas , Neymar , Pique)

nice game . padang no komen . maybe elok dari Bukit Jalil .
kat sana tu mcm bendang . dengaq kata player Barca ad injured .
based on game tadi , aku tgk macam gusti pun ada .
kesian kat player barca . banyak injured .
patut la depa tak mau bagi messi maen .
takut injured si messi tu . maklum laa , La Liga pun dah nak start .
mesti depa nk player depa sihat sejahtera menjelang game nanti .
selamat Malaysia tak jadi lauk Barca . HAHA


NotaKakiMaki : Selamat Hari Raya ! 

5 comments:

puteri airyn said...

Amboi..bakal cikgu ni still dapat duit raya?? Kan dah dapat elaun..hehe

Nurulee said...

i tgk neymar je. hahaha =D

ilya ireza said...

Fuyooo. Handsome ;p Selamat hari raya :*

Anis Farhana said...

Selamat hari rayaaa. duit raya mana duit raya??? :D

Supergirl said...

lahaii . besnyee tgk gambar raya awk . happening jee :)