Wednesday, 28 August 2013

: : throwback Ganu 1

: : dalam kesibukan menyiapkan asgment , aku tak lupa dekat blog .
serius habaq hang , mana boleh lupa . kan ?

cewahhh . padahal dah berhabuk blog ni .
nak blogwalking pun tak sempat dibuatnya . 
er , kepada rakan blogger lain , ceq nak mintak maaf naa .
tak berkesempatan nak melawat blog hmpa semua .
waktu ni ceq sibuk siap kan asgment .
kalau ada masa , ceq terjah blog hmpa semua .

kali ni saja la aku nak post pasai PBS aku kat ganu tuu .
maklum laa , terasa syok kat sana tu ada lagi .
bak kata ayat novel , "sungguh ku rasakan diri ku masih di sana lagi".
wahhh , ayat kemain lagi . novel mana aku tibai pun tataw . haha .

PBS terakhir . lepas ni dah tak dak PBS .
lepas ni just tinggai praktikum saja .
semior kata semua tak seronok kalau bab praktikum ni .
tataw la cmna aku kena nanti . 
sebab tu aku nak enjoy ja PBS kali ni .

duk tgk budak2 wat kerja . 

saja  pusing2 . bukan aku mengajaq taw . hee .

masih perhatikan kerja depa . ustazah yg suh aku tolong2 mana patut .

punya lama buat , ni ja baru siap . byk sembang dari kerja -.-"

pray for Egypt :')

pray for Egypt :')

cumel kan budak2 ni . 

bab bergambaq , depa memang sakan . kalah aku dibuatnya . haha .

memang syok dengan depa ni .
nak bergambaq ja kerja nya .
asal jumpa aku ja , mintak gambaq .
aku pun layan ja la depa ni . 
biasa la kan , budak2 . comel2 blaka semua :D


NotaKakiMaki : assignment buat mata aku jadi panda -.-"

15 comments:

nuha ahmad said...

comel nye budak budak tu :)

NF said...

hi cikgu ! hihihi

Kirani Mia said...

sedap baca org kedah punya blog..hehe..bagus2..keep it up! :)

Ayu Zan said...

budak-budak mmg suka bergambar kan...

Niena Reen said...

aha! comelnya budak2 tu. pandai eyh mintak bergambar. hahaha!

Nor Nadia Syakila Jamal said...

wish u all the best dalam mendidik generasi baru :)

Norhasniza Khalid said...

hihi... cute je budak-budak tu

Nurul Farahizzati said...

sekolah mana ni?

sizziey darliana said...

ada 4 pray for egypt, ada 2, satu malaysia ... hehehe

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

wuu..cikguu.. :)

efatin eman said...

ala lalaa baek nyer cikgu..

binibeckham said...

tu dia gambak gan budak budak comei noh

Update Campuran said...

izin nyimak aja.

Hanan Glory said...

cikgu muda..mesti budak2 suka..he..

Cik Ieqa Zulaiqa said...

wahh ! ustaz eh ?