Sunday, 25 August 2013

: : tamat perantauan di terengganu

: : ohh , berakhir sudah kisah jelajah aku di terengganu .
9 hari . tapi sebenaq nya rasa sat ja masa berlalu .
pejam celik , tengok2 dah kena naek bas nak balik ipoh .
dan hari ni aku dah ada di ipoh pun .

puas . tu ja dapat aku gambaq laa ni .
9 hari tu memang tak cukup sebenaq nya .
bagi aku , best jugak duk ganu ni .
banyak ayaq terjun , pantai cantik , gewe comel . ehh .
itu baru duk kat jertih besut sana tuu .
belum lagi p duk dekat tempat lain dalam ganu tuu .

PBS di ganu pun boleh dikira seronok laa .
walaupun ada part tak syok , tapi biasa laa tuu .
tiap2 sekolah ada ja benda yg kurang best .
yg penting , GB sekolah memang sporting .
terbaik der !

post kali ni aku muat kan sikit gambaq aku kat sana .
tak mau letak banyak2 . serabut nanti aku tgk . hee .

detik2 PBS di SK Padang Luas :)

hari pertama dah buat jamuan raya .
kita pun beraya sakan laa . macam tak sekolah ja satu hari :D

geng2 PBS kali ni . serius , ramai gila . tapi BEST .

budak2 pun baik2 ja :P

GB yg best . serius gua habaq lu .

kena ganti kelas . mengajaq sains  . ada rupa cikgu sains ka aku ni ?

darjah 6 dah ni taw .

ada yg berkenan ka ? haha .

cukup la takat ni post aku .
skg pun dah pukul 3.20am .
aku duk berjaga lagi .
jumpa di next post yea :D


NotaKakiMaki : comey2 kan gewe ganu ni . lalalalaa :P



10 comments:

munirah rahman said...

cikgu pun dok beraya sakan... :D

Ayu Zan said...

asik puji gewe2 je. dah terbekenan 1 ek. hehehe

Fiqa Nsz said...

jemput join giveaway fiqa :)

2x hp case
5x sheisido mask
1x long sleeve top/pyjamas
1x koleksi baju
1x feminine wash jamu seri dewi malam
2x topup RM5
2x beauty set
1x kain pasang sutera vietnam 2 tone
1x kemeja

16 hadiah untuk dimenangi!!

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz

PeRdU cINta said...

tabur bakti..sambil semai hati ea..

NF said...

laaa, terengganu eh ? haha. I'm from terengganu :D

mujahidah maisarah said...

untungle pegi terengganu. pantai dia banyak lawa kan,

Normi Nieza said...

g ngajar ker g takcle aweks ganung..haha

Tyra Strawberry said...

nice entry =)

liana sulaiman said...

nice sharing...

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

segaknya berbaju melayu hehe :D