Saturday, 12 November 2011

: : berlalu tarikh yang menarik~

: : 11 . 11 . 11 already gone .





aduyaaiii . jarang skali jumpa tarikh yg lawa macam ni .


memang suma pakat post pasai tarikh ni  walau aku tataw apa sebab depa duk update status pasai 11 . 11 . 11 ni .

bukan laa aku nk agung2 kan tarikh ni . cuma terdetik yang tarikh ni senang nak ingat andai ada apa2 peristiwa penting .


er , selamat pengantin baru sepupu !


heee~



tarikh lawa mana pun , yang penting aku kena study .

lepas suda 2 paper yang agak gila nk menjawab nyaa .


tinggal lagi dua paper dan WELCOME HOLIDAY !



( sebenaq nyaa , aku tataw nk post apa . tapi dah lama x update blog . rindu jugak sebenaq nyaa . .  )


=.="

2 comments:

Lieyana Ahmad said...

tarikh yg indah buat sayee . hihihi . :)

: : sang drama king : : said...

: : indah nyaa , knp3 ?
( sibuk nk tw~ haha )
:)