Friday, 4 November 2011

: : already gone ! tata october . .

: : welcome november .


tak terlambat lagi kan nak ucap slmat datang NOVEMBER :)


maklum laa . jarang dah nk update blog . tak ada kesempatan nk post entry baru .


dan
    post ni bukan lah nak mnghalau bulan oktober .

tapi . . .


sepanjang hidup ni , bulan oktober laa telah mencipta banyak trauma kt aku .


cukup2 laa tu . bila teringat satu persatu yang pernah trjadi bulan oktober ni , memang tramat trauma bagi aku .

tak mampu nk terang kan .


walaupun mcm tu , aku cukup bersyukur jugak sbb aku lahir dalam bulan oktober ni .

HEPI BUFDAY kat aku !

   ( perasan sndiri !  :P    )



terharu sangat-sangat sebab dtengah-tengah tak tentu hala , ada romate yang baek yg wish bufday aku . . p beli kek walau tengah2 sibuk dengan macam2 masalah sndiri .

kawan-kawan yg sntiasa ingat kan hari lahir aku . sayang hmpa suma~




bulan november ?


ohh . suda masuk satu lagi bulan yang agak tension .

FINAL EXAM !


haiyaaa .
     get ready laaa nk exam .




tapi malas sngguh nak study ni . 

macam tak percaya dah nk final exam . 


wish me luck !

:D

4 comments:

*assyiera* said...

hey!
hepy bufday~
hepy bufday~
hepy bufday~

waaa.. suke2, jumpe org ke-2 DOB same :)

heppy bufday to me too~
heheh :p

♥e'in♥ said...

happy belated birthday.. :)

good luck 4 ur exam..

.ain. said...

happy birthday to u king of drama :)

sshnye nak cari tempat nak mencarut nie.

kocik :) teheee :P

goodluck for your final.

: : sang drama king : : said...

: : tenkiu3 .

hehe . jgn mncarut2 . nty tuhan marah .

:)