Monday, 14 November 2011

:: dalam diam-diam . . . . .

: : satu . . kasih yang abadi .  tiada tandingi dia yang satu . . .  . 


lalalaaaa~


tengah khusyuk layan lagu . tetibaa    . terdetik kat hati nak bukak blog aku sndiri .

cepat3 ! !


aishhhseymannn . tyme-tyme teringin nak bukak blog ni laa internet macam ****** . .

aduyaaiii .


hmm , tungu punya tunggu . . .

boleh pun bukak blog aku yang huduh ni . :P


bila bukak jaa , aku terlihat  >



warghhhh . suda mncecah 6oo followers~


tgk 600 tu , terus aku tampar muka aku . ehh , sakit jugak kan . betul , aku tak mimpi ni . . 


tapi
       macam tak percaya laa . kali ni aku tumbuk plak muka aku .


fuhh . PEDIHH. tak tipu ~

sah , aku memang tak mimpi . tak perlu nak hentak kepala kat dinding .  tak pasal2 aku masuk hospital . tak payah amek paper final exam ni kan . .

ngee~

ni laa blog followes yang ke 600 aku .





wahhh , blog dy ni cantek laa . nice blog .

hampa pun p laa usha-usha , hallo-hallo kat blog dy ni .


:D

er , kepada followers laen jugak , tenkiu banyak-banyak laa sebab sudi mengfollowi blog aku .
( apa punya imbuhan , aku pun tataw . aku maen taram jaa . janji sedap nk sebut . hehe . mengfollowi~   lalalaaa . )


sekarang , aku nak terjah blog hgpa .


BLOGWALKING AKAN DIJALANKAN . . .

2 comments:

.ain. said...

dah nmpk die punye kotak post :)

wah ramai tu. good2.

: : sang drama king : : said...

hehe . tq2~