Sunday, 20 November 2011

:: cuti dah ka ?

::HOLLAAAAAAAAA !



bermula suda cuti smester aku .

maklum laa ,,  pelajaq IPG . nak jadi cekgu la kata kan . so , cuti pun lebih kurang macam sekolah jaa .

haiyaaa .
         padahal orang lain suma pakat nak mula smester baru . CEEHHH ~


tak jeles pun ;p


laa ni aku pulak nak cuti sakan . hmpa p blajaq nuhh . jangan duk main-main .

hehe .

apa2 pun , laa ni aku tak perlu lagi nak pikiq pasal study , pasal final exam dahh .

semua dah lepas .

jawapan pun banyak yang terlepas gara-gara stdy last minit .

nak wat cmna , benda dah lepas . .

     risau keputusan exam ja yang TAK LEPAS .


aduuyaaiii  . .  .   .



biaq p laa . skang ni BACK TO NORMAL LIFE !

gud bye HARD LIFE .


shuhhh shuhhhh . :p

2 comments:

annenyss said...

hai orang sibuk balik u, dia dok mula cuti sem. untung lah. haha

: : sang drama king : : said...

hehe . cuti pun x lama . kjap jaa . :)