Tuesday, 18 June 2013

: : semester baru

: : lama tinggaikan blog gara2 sibuk dengan sem baru .

macam2 benda nak pkiaq . itu laa ini laa . haihhh .

letih dibuatnya tuuu .

tapi apa boleh buat , sem ni aku yg kena jadi ketua .

makna nya , banyak la aku kena handle benda .


minggu first ni memang sibuk tak terkata laa .

jenuh jugak nak susun balik jadual depa bg tu .

tak kan nak ikut jadual tu . memang mengarut laa .

ada kelas sampai pukul 7 malam kalau ikut jadual tuu .

so , aku la kena susun balik .

kena tgk jadual lecturer tu balik laa , tgk jadual kelas satu lagi laa .



jadual kelas yg mencabaq~


lepaih ni lagi banyak benda nk kena pkiaq .

dengan BIG nya laa , kerja2 kelas nya , lawatan nk dirancangnya .

haaaaaaa , rasa mcm nk letak jawatan . HAHA .


P/S : orang sombong dengan kita , kita tetap senyum :')

7 comments:

hana hadi said...

kalau jadi kk sem akhir sem 8 lagi serabut.. hana pernah jadi kk sem 8.. argh... tension. tapi dari sem 1 lagi kami dah lantik coordinator setiap subjek. jadi mudah skit. kk cuma berhubung dengan hep ja. itu pun susah gak asyik ulang alik ke hep.. fames sudah :)

Faiz Hafizy said...

yup . kami pun ada buat mcm tu . hehe . tapi untuk mula2 ni la tension sikit :D

nuha ahmad said...

selamat ke sem baru :)

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat belajar rajen-raje

:)

Faiz Hafizy said...

nuha : thanks yea :D

rapunzeel : haha . last minit jugak study nya . haihh .

Khamsi Abdullah said...

zaman yang paling best :')

Nao Mei said...

untung lah dapat belajar ya..hihi