Sunday, 2 June 2013

: : blog berwajah baru

: : selamat datang blog berwajah baru .

yeahhhhh . aku pun tataw mimpi apa aku p tukaq template .

nak dijadikan cerita la , awai nya aku saja ja nak try templat ni .

so , aku copy la dulu template lama .

p bukak note pad , paste ke situ . *ini pun patut aku cerita ka ?

then , aku pun tukaq laa . amek template baru ni ganti kan dengan template lama .

bila aku tengok , rasa mcm biasa ja .


so , aku pun nak la tukaq balik ke template lama .

buang semua html code baru tu , ganti kan balik dengan template lama .

then aku pun preview dulu .

time aku preview ni laa aku terperasan sesuatu .

arghhhh ! habis semua nya hilang .

aku punya widget apa ke jadah semua tu dah tak dak .

alahaaaiiiiii ~


dah jadi satu kerja . nak cari balik semua code2 tu .

haaaa , padan muka kat aku .

sekarang dah kul 0400am , masih berjaga duk betulkan blog .

menyesai tak sudah aku .


P/S : hmpa rasa cmna dengan blog baru aku ni ?

10 comments:

Haruno Hana 하나 said...

dah lama tak jenguk sini.. rasa ok je.. cuma better besarkan lagi tulisan di post.. nampak kecik n agak kabur :)

syahirah said...

betul2. besarkan font di entry tu. blog ni hokey. jgn riso. xsarat sngt. bagus2. simple but nice

SyamimiNazifa said...

okaylah kot. nampak kemas jugak ;D

c@pTa!n a!Dz@M said...

cantik . simple , kemas dan padat . font tu orang rabun pun boleh baca . haha .

Rapunzeel Cikilolo said...

lebih ceria

:)

cik natasya (: said...

so far so good . kemas . header tu comel . like like :D

hana hadi said...

kenapa xbackup ja. kat kat template tu backup dan save.. pastu dengan selamatnya ubah la apa nak ubah. bila nampak xok. dwonload balik yang di backup tu.. widget2 suma xberubah :)

Farra Irana said...

for me yang lepas lagi okey kut

I am Me said...

yg now pn okey apa.. btw.. blog sy pn ada wjh bru. sila-silalah komen. hehe :)

Norcahaya Ali said...

siyes suka template ni simple , kemas n comel. carik kat mana ??? hehehe