Monday, 23 September 2013

: : kita enjoy !

: : rasa penat pengakap tu tak habis lagi . tudiaaaa !
punya la lama penat nya kan . macam tak logik plak . HAHA .
so , hari ni aku betui2 nak enjoy . 
elok plak kelas hari ni ada satu ja . pukul 10.30am sampai 11.30am .
yang lain semua batal . lega gila dibuatnya .
lepaih tuu , aku dgn rumate aku duk pikiaq la nak wat apa .
bosan kot petang2 macam ni tak dak wat pa . tak kan nak wat asgment plak .
so , dengan tak sengaja nya aku cakap kat rumate jom p main boling .

fuhhh , dia pun on saja . sehati sejiwa habaq hang . 
tapi dia suh aku cari orang lagi . tak kan berdua plak . tak syok kata nya .
cehh , banyak songeh betui rumate aku ni .
dapat la ajak iftitah dgn arif . depa pun x dak kelas .

macam biasa laa , main kat tempat baru . puas sikit .
line pun cantik lagi , bola pun sedap lagi . 
suasana keadaan sekitar pun tenang ja .
dan kalau kita pelajar , dapat main murah ! 
itu yang penting nya kan . hehe .

ole-ole superbowl . Mydin mariii !

bola sama kaler dgn baju laa . so sweet :D

bila entah last aku main boling ni . rasa nya macam baru ja la jugak .
tapi macam biasa laa , baling mengarut2 ja aku ni .
hmpa tgk la aku baling ni . buka hebat mana pun main .
time wat video ja okay bila baling . cewahh .
terhuyung hayang badan ni . tapi yang penting , puas bila main . hehe .
*sori , kualiti video kurang baik . gelap semacam ja .

first baling . mengarut aihh . HAHA .

ni dah kali ke berapa baling ni .

yang ni strike . fuhh . 

yang ni spare plak . haihh .

hmm , pun spare lagi . lalalaaa .

hmpa tgk laa . merapu2 ja aku baling kan .
kena banyak berlatih lagi ni . baru la boleh kalahkan ayah . hehe .
tapi ayah hebat main bola straight . probability nak strike tu memang tinggi .
kalau tak strike , ayah akan dapat spare .
tu yang jenuh nak kalahkan dia tuu .
yg aku main ni , kadang2 ke longkang jugak laa .
maklum laa , budak2 mentah main boling . HAHA .


NotaKakiMaki : kena p gym kot . baru bola p berpusing2 :P

2 comments:

Fatanah Khirizan said...

wah,enjoy betul ya!hehe,best main boling kan? :) saya tak mahir sangat boling ni,hehe

MaWaR RinDu said...

huhu sy teringin sgt nak main masa zaman skolah tp malu sbb kluar rmai2 ngan kwn2, tp aritu kluar dgn kwn jgak, sy main untuk prtama kalinya dan menang !!huhu best btollll