Saturday, 7 September 2013

: : Persembahan Seni Dalam Pendidikan selesai !

: : selesai suda satu assignment yg dasyat .
first time assignment berbentuk lakonan .
punya la menyeksakan orang .
brapa hari aku tak cukup tidoq di buatnya .
tiap2 hari stay up sampai pukul 5 pagi .
nak wat latihan , wat props . fuhh .
memang dah macam panda mata aku ni .

amtara props yg team aku buat . penat weyy .

jangan hmpa ingat aku tak wat kerja naa .

ni la hasil nyaa . siput yang kacak macam aku jugak . HAHA .

rasa lega sangat bila dah wat persembahan ni .
baru la tenang sikit hidup aku ni .
tapi tenang mana pun .
ada lagi assignment lagi yg nak kena submit .
alahaiiii , malaih nya la nak buat .

hmpa tengok2 la gambaq masa hari perembahan ceq .
baru hmpa taw betapa seksa nya assignment macam ni .
memang rasa lega bila dah lepas .

haaa , siap ada juri lagi . hmpa jangan maen2 .

persembahan dari cikgu2 sains . Kumpulan 1 .

yg ni dah team ke 2 ni . kemaih jugak depa berlakon .

sapa tu ? hai hai haii . 

kemain depa . merdeka dari assignment dasyat ni .

persembahan dari K18 .

depa ni lagi la mantap . aku suka !

persembahan pempuan K18 .

bagi aku , nampak tersusun ja depa berlakon .
lebih kepada lakonan muzikal .

part yang aku gelak sakan . tataw pasai pa . syok duk tengok rumate berlakon . HAHA .

berlakon pasai alam khayalan . nice .

haaa , baru la team aku berlakon . team no LAST . cehh .
merapu2 ja aku berlakon . rasa nak tergelak ja kat atas stage tuu .

aumm , jadi monyet kita ni .

sang arnab , sang rama , sang murai , son goku . aku laa tu son goku . HAHA 

berlumba lari dengan sang arnab . memang tergelak2 aku .

hanya dalam lakonan ja aku kalah . hee . malu iteww kalah dgn arnab .

persidangan haiwan2 . nak bincang pasai perlumbaan ke-3 . tu dia hbaq hg .

detik perlumbaan ke-3 .

again . kura-kura kena tinggai . 

dan kesudahannya , tiada siapa yang menang . kena tangkap dengan manusia . 
ending yg di luaq jangkaan . arnab jadi sate , kura2 jadi haiwan peliharaan . 

thanks atas kerjasama semua . team yang enjoy !

apa kata hmpa ? bakal2 cikgu ni semua .
tapi enjoy ja jadi macam budak2 . HAHA .
rasa seronok tu mai bila kita enjoy .
tapi lagi seronok bila dah habis persembahan ni .
tak dak dah aku nak pening2 duk wat latihan bagainya laa .
serik dapat assignment macam ni . 


NotaKakiMaki : banyak nya gambaq -.-"

11 comments:

MaWaR RinDu said...

haha enjoy gila tengok gambar2 tu semua, mesti pengalaman yg x dapat dilupakan tuh,huhu :D

fatin aziz said...

comey2 prop tu..macam kat dalam tadika la pulak..hehe

Sop Nama Saya said...

wah hebat...

Mimi Suke Cupcake said...

bestnya prop ... huhu

Cik Mun said...

comel prop korang,,warna die ceria..terang..

Puan Ezy said...

xpela penat pon. yg pnting pengalaman.. xsume org dpt.. hehe

Amira Mohd Badawi said...

wahh, cantiknya prop korang. best kot de experience berlakon.. hihi ;P

aisya said...

itu props atau setting? *tak kisah lah*.. boleh menang props atau setting terbaik ni.. gigih! hehe

p/s : nak culik Cik Siput tu boleh? hehe

nuranis amar said...

comel, time part kumpulan last tu.. syok habis.. ^^

Hafiza AizZawa said...

pengaruh dragon ball betui la..hehe... son goku...

kacang buncis said...

hehehe saya suka mkan ikan jugak..gila ikan..hehehee
kena cari kaki pancing nie