Wednesday, 4 September 2013

: : September ?

: : tiba musim yang mana musim memaksa mata aku jadi mata panda .
memang nampak comel mata panda ni .
tapi boleh meletup mata ni duk mengadap kerja ja .
sampaikan masa tidoq pun dikorbankan demi kerja .
cewahhhh .

mana tak nya mata jadi macam mata panda .
assignment duk menunggu masa ja kena submit .
lepas satu submit , ada lagi satu muncul .
then , ada plak kena pepare presentation .
haaa , macroteaching pun ada jugak .
oh hoiiiii , hmpa bayangkan lah betapa terseksa nya aku skg ni .
masa nak rilek maen2 game mmg tak dak dah .
nak tgk blog sendiri pun tak sempat .
apatah lagi aku nak blogwaking kat blog orang .

presentation jawi . main2 ja aku masa tgh present . hee .

present ulum . serius ? haha . apa barang serius der . .

sepatutnya minggu ni ja ada tiga assignment kena submit .
dan satu macroteaching kena buat . fuhh .
salah satu yang pelik assignment kali ni kena berlakon .
BERLAKON? gilaaa . 
aku duk pikiaq ja , dah la banyak kerja , nak kena berlakon lagi .
masalahnya kalau berlakon spontan tak pa laa .
ni mesti kena ada latihan , kena buat props , kena setting tempat .
banyak benda kena buat bila assignment bentuk lakonan ni .

pakat buat props semua . padahal dah pukul 2 pagi .

otw siapkan kura-kura punya cengkerang .

bajet ja pandai mengaler . haha .

habis minggu yang dasyat ni , just tinggai satu assignment ja .
tapi tapi tapiiiii .
ada perkhemahan pengakap minggu lepas tuu .
then minggu last ada program Bina Insan Guru plak .
haaaaaa . sibuk nya aku bulan ni . penat wehh .


NotaKakiMaki : Wake Me Up When September Ends .

10 comments:

Nur Azwa Edora said...

haihh memang masak laa kalau hang kena berlakon , banyak ambil masa dengan nak buat props bagai . buat elok2 kay! goodluck . semoga hang berjaya :)

Teena Tna said...

Sempat lg bergambar masa tgh present.
Dulu kat kampus pun sy busy cmni jgk r. Tidur tak tentu masa. Apa2 pun gud luck!

fatin aziz said...

fuhh..dengar assignment pun dah penat..blom lagi buat dengan nak kejar tarikh submit lagi..hehe

mujahidah maisarah said...

nilah namanya student. duk bz setiap masa.heee

! Norwahidah Othman ! said...

syok nya decorate2 nii.
hihihi

BUNDA a.k.a KN said...

salam merdeka..

Amira Mohd Badawi said...

fuyoo kwannye sempat lg pose mngada ngada masa present. haha
btw, as student haruslah korbankan masa. fighting3!
hihi
best tapi penat, sabar je la. ;)

chicken_floss said...

waaaa..bestnye..:)

Cik Mun said...

busynye die..hehe

Kin Naz said...

biasalatu dah nama pun student. btw good luck yer ^_^