Monday, 30 September 2013

: : selesai suda program anak angkat !

: : syukur , satu lagi program besaq dah habis .
letih dibuat nya . banyak sangat program bulan ni .
lepas ni kot maybe rilek sikit .
lepas ni just tinggai masa nak exam plak . fuhh .

utk program BIG anak angkat kali ni , aku puas hati jugak laa .
rasa enjoy gila . kena plak dapat family yg sporting . masuk habis dgn aku .
memang terbaik laa . just panggil kak long ja mak angkat aku ni . fuhh .
hmpa bayang kan la , bilik aku ni menghadap ke laut .
dan bilik ni dah memang atas laut pun .
serius aku habaq , org lain tak dapat macam kami ni .
setakat umah besaq2 , tapi tak feeling duk laut apa guna kan .
memang aku syukuq dapat pengalaman macam ni .

utk aktiviti kat sana , aku tak mau cerita sangat la .
banyak sangat pun nak ingat . pening aku nanti . haha .
bab tak syok ? ohh , no komen . public disini . 
kali ni malaih nak ulas panjang2 .
biaq gambaq ja berbicara . cewahhh ayat . HAHA .

bermula nya perjalanan kami .

pulau pangkor dimana ? disini ! 

with lala . terbaik dari beliau . 

posing saja2 . hehe #malu

cantik gila pemandangan sini .

group A4 . macam nama kertas plak -.-"

with bel . sporting habis !

tengok kami kayak bersama . 

jenuh duk kawal kayak . kiri kanan kiri . jadi macam kawad plak . haha .

again with lala . sempoi dan saya seronok !

mak angkat bawak jenjalan dgn bot . weweeee . kau ado ?

tok wan tinggai kami kat teluk apa entah nama dia . cantik sangat2 tempat ni .

kak long yg sporting .

cantik kan tempat ni . jemput2 la mai pangkor . hehe .

tarzan mari !

explorace !

team banyak mngelat . haha .

seronok bila kak long join kami skali dlm explorace . 

aktiviti yg aku terkantoi . cmna entah silap buat . haha .

terbaik dari kami . kumpulan 7 dapat nombor 4 . hee

dgn en.hanafi masa penyerahan kembali anak angkat . sad :(

so sweet kan kami ni . auwww .

gambaq kami sekeluarga . haha .

 terbaik kak long . moga kita bertemu lagi :')

budak2 kelas aku . sempoi !

potret keluarga kami . jeles ? jangan . HAHA .

lalalalalalaaa .

sopan sungguh kami ni . malu dibuatnya .

mak cakap , anak ikut muka bapak -.-"

macam banyak gambaq aku dgn lala ja dalam entry kali ni .
pelik plak orang tgk nanti . 
kata program keluarga angkat , tapi aku dgn lala plak p cari anak angkat . haha .
anyway , terbaik la selama aku duk di pangkor ni .
jika ada salah silap , mohon ampun kan saya . hee .


NotaKakiMaki : next > Kuala Lumpur !

12 comments:

Shafiqah Norshahfandi said...

Cantik gmbr2 yg diambil.

Affy Afiqah said...

Birunyaaaaaa laut! Cantik!! :)

sha (chirp chirp) said...

waaah, bestnyaa :)

♥♥ Nur ♥♥ said...

wah! beshnyewww...

Niena Reen said...

bestnya. nak pi gak. lawa gambaq. :)

mazni said...

nmpk cantik pulak pulau pangkor ni. last jejak kat situ masa umur 5 tahun hahaha

Aefa Aerisya said...

wah bestnye berkayak~~ lame da xberkayak hukhuk

Rubiatul Adawiyah said...

eh eh. bahagia nya gambar tu.. haha :D

Sally Samsaiman said...

ohh maiii...laut! most favorite place kot!!

YaNaza said...

bahagianya gambar potret keluarga tu. ahaksss..

Asyiqah Mohd Amin said...

Goodluck for your exam bro ;)

aisyah fashadeland said...

hye. done follow your blog. follow me back ? i need your comment: ke mana hala tuju selepas pmr