Thursday, 25 July 2013

: : kuota habis

: : wuaaaa , awat la kuota habis awai sangat .
belum sampai tempoh dia , dia dah habis plak .
susa laa macam ni .
ingat baru ja nak wat assignment . haihh .
perkara2 macam ni la membantutkan semangat aku yg berkobar2 nak wat kerja .

rasa pelik ja dengan internet ni .cepat sangat habis nya . 
bukan ada sapa guna pun . aku sorang ja dalam bilik ni .
rumate aku bukan selalu ada kat bilik .
aku pun bukannya ada download movie atau benda2 lain .
setakat maen facebook , bukak blog , twitter , youtube .
tu ja la rasa nya yg aku buat .

tapi macam mna boleh habis .haihhh , persoalan ni .
takkan terjadi kembali tragedi hacked wifi orang .
hmmm :(

sampai kluaq menatang ni laa bila aku bukak internet .

first , sori laa kepada sahabat2 blogger sekalian .
mugkin agak sukar utk ku blogwalking lepaih ni .
nk blogwalking tu boleh sebenaqnya , tapi tersangat la slow .
kena tunggu kuota baru masuk laa baru bleh blogwalking .
tapi yg mana blog ringan , rasa nya bleh kot aku terjah .


NotaKakiMaki : internet punya kuota dah habis , tapi aku punya kuota masih kosong :P

6 comments:

Aida Ismail said...

Bukak Youtube tu boleh menyebabkan kuota cepat habis. Huhu~

Cik YuYu said...

alolo kesiannye ... lepaih dpt kuota bru kene a bjimat crmat :)

Norhasniza Khalid said...

dulu mama pakai p1 la jugak. seksa bebeno rasanya.. nampak sangat cam menipu kat situ...

Aida Syifaa ♥ said...

hidup tanpa internet adalah tidak sempurna, kahkahkah

ainil fazieda said...

selalu tgk u tube sgt kottt . u tube telan qouta mcm lori telan minyak . Gulp gulp gulp ! habehhhh ^^

Nao Mei said...

cik akak dah terlepas dari zaman cam nie...hihi...:)