Friday, 5 July 2013

: : problemo de blog gue

: : haaaa , geram laa aku .
sampai terkeluaq bahasa pa benda entah . 
geram punya pasai laa terkeluaq habis semua bahasa .
awat blog skg ni susah nak bukak ?
memang blogspot tgh problem ka ?


ni la jadi bila aku bukak blog .

kadang2 aku nk blogwalking pun tak boleh .
sebab bukan blog aku ja kena .
blog orang lain pun kena jugak .

pelik aihhh . kadang2 boleh ja bukak blog aku tu .
tapi bila refresh , teruih tak boleh bukak .
ada sapa2 taw apa2 pasai ni ?
maklumat terbaru pasai pa blogspot down ?


NotaKakiMaki : moga cepat sembuh yea wahai blog :D

25 comments:

Teena Tna said...

Ada orang kata blogspot kalau bukak kt lappy memang problem, sy bukak by Ipad, so tak mengalami situasi ini.

fadh leyanie said...

xpernah mengalami problemo ini,sabaq jelah

Aida Ismail said...

Pernah jugak kena macam ni. Semalam ke bila tah! Tapi bila bukak page lain ok je.

Faiz Hafizy said...

teena : sy tak ad Ipad . nak satu boelh ? haha .

fadh leyanie : sedih ceq :(

Aida : sy cuba bukak blog awk , x boleh jugak :(

Khamsi Abdullah said...

Btol3..saya bukak kt lappy pon same. Bukak kat iPad oke je.. Sampai tukar2 lah template hr tu ingatkan template y berat.. Ke sebab Google Chrome..?

MaWaR RinDu said...

bukan setakat bukak blog je,kadang2 nak search information lain ntuk asymen pon jadi macam tu jugak,ntah la kenapa..semenjak 2 menjak ni ja jadi cam2

Khairun Solehah said...

sedang mengalami situasi tu -_-

syahirah said...

sama la kita. slalu jadi cenggini.

Qeela Aini said...

penah gk kena cmneh, tp jap je pastu bole bukk balik :D line mengong kejap kot? :D

Nurzulaiqa Nazri@Professor said...

sama..!! pernah jadi sekali.. penyelesaiannya smpai mintak no telepon dan dia bagi satu kod yg dapat buka blog saya tu blek.

Faiz Hafizy said...

qeela : tapi kalau kita letak WWW kat url blog kita , okay ja . boleh bukak .

Nurzulaiqa : cmna tu ? mintak no tel kat mana ?

Sukma Haron said...

ada juga alaminya pagi semalam...tapi sekejap jer, tak tahu ler kenapa jadi sedemikian.....

aisya said...

takde la pulak jadi mcm ni. huhu

Cik Balqis said...

xkne ponn..hehe..

myb line kut :P

Nao Mei said...

Alolo kesian betol adik cik akak yang seorang nie...
bawa sabar banyak tu..:)

kena hack kata orang dik

Norhasniza Khalid said...

buat masa ni, tak pernah kena.
jangan kena sudah la...

sabar ye,. line tengah ngok ngek kot.. hihi

sha (chirp chirp) said...

hoho. takde pulak prob pape smlm. line prob kot. cuba refresh balik.

Syahidah Fadilah said...

sy pn selalu je kena.. tp bila refresh balik, da ok..hehe

Cik YuYu said...

sama la kita ... ingat ceq sowang ja kena ... penat dok refresh smpai restart balik ... hehe

Miz Tia said...

sudah beres :D :) .

miztia-respect said...

belum paham saya :) ..
singgah sini .

nadiah mazli said...

clean lah cookies google chrome gune cc cleaner dulu.. :)

Hafiza AizZawa said...

mslh kita sama.. mmg dah sakit pale pikir.. cm mn nk wat nie..mmg ssh nk BW.. kadang2 dah tulis pjg2.. nk publish kuar cm tu.. kongsi ngn fiza kalau dah dpt solution yer..

zakirasli .. said...

maslah dgn google chrome tu kot. cba pkai mozilla ke, i.e ke.. mna tau blh

Faiz Hafizy said...

berdasarkan apa yg sy dapat taw , mmg tgh ada masalah . bukan masalah dari browser , tp server tu sendiri . mmg sukar nk blogwalking bila kena mcm ni . sebab nak bukak blog org pun tak boleh . *melainkan kita tukaq setting DNS .