Saturday, 7 December 2013

: : boling dan boling

: : cuti yang dipenuhi dengan aktiviti memboling .
hari tu dh p , hari p lagi . er , esok lusa pun rasa nk p .
aku pun tataw nak wat pa cuti ni . duk saja ja kat umah .
makan , main game , online , blogging , tidoq .
haaaa , tu ja la kerja aku kat umah cuti ni . indah sungguh .
yang boling ni plak sampingan dia .
kira macam aktiviti riadah laa . bajet kluaq peluh ja . HAHA .

aku rasa cuti ni ja , dah lebih dari 6 kali aku p main boling .
er , sampai tak ingat la brapa kali main sebenaq nya . 
punya la rasa banyak nya tu . haha . aku rasa macam best plak .
kalau la duit berjuta , memang aku bina dah sebijik bangunan boling .
boleh tiap2 hari aku p main .

bola boling ayah punya . bleh tahan berat nya .

aku masih berlatih nk bg bola curve sebenaq nya .
tapi masalah nya tangan aku sakit lagi .
dah lama sakit kt pergelangan ni . susah nk baling bola kalau still sakit tangan .
haihhh , hope cepat laa baik yea wahai tangan .
sebab ada boling baru bukak kat Manjung ni.
teringin plak nk merasa kat tempat baru . HAHA .


NotaKakiMaki : terasa nak ada bola boling sendiri la plak . ada sesiapa nk sponsor ? hihi

16 comments:

Miza Lee said...

oey la pandai main boling.. :) kalau miza, asyik ke longkang x sudaa...hihi.. :p

Miza Lee said...

oey la pandai main boling.. :) kalau miza, asyik ke longkang x sudaa...hihi.. :p

fatin wawa said...

mintakla sebijik dgn your ayah.. haha.. :D

syaafi sushi said...

fiza pung suka main bowling.. syok gila lah... hobi fiza tu hehehe

Tasneem said...

okeyyy -.-' hebakkk gila kalau main bola curve. tasneem ni, tak kisah la buat bola curve ka apa ka asal strike sudah laa. haha :D nanti dah boleh main bola curve, ajaq tasneem na :)

Nurul Faiz said...

dah lama tak main boling...

Akeyla Azmi said...

wah wah wah nk bina sebijik bangunan building hahahhaah

ececeh. tp bowling mmg addictive heheh

heirizalieyana said...

dh lama xg men bowling

Atie Zakaria said...

wahh, terer la ni main bowling.. nnt boleh la lawan.. haha..

Atika Baharudin said...

whoaa, tinggi angan2 hang naa. qaqa tak gheti langsung main boling. kbye :D

Azwar Syuhada said...

okaylah tu main boling.. lepas ni jadi blehlah jadi atlet boling..hahaha

BudakVanilla said...

mcm best je boling 2. .tp klu sy main sblm bola pelanting, sy dlu terpelanting. .haha :D

Nurina Izzati said...

saya baru sekali main bowling..

Hafiza AizZawa said...

last week pun akak br je men boling.. lame tak main.. tgn jd lenguh...

Anne Nurain said...

dah kaya nanti buat la pusat boling kat tg malim jugak.. dah lama tak main boling.hehe..

Cik Itah@RRP said...

tak pandai la main boling..jadi tukang tonton ja la hehe