Friday, 13 December 2013

: : LULUS, TERUSKAN PENGAJIAN

: : akhirnya , keputusan exam semester lepas kluaq jugak .
bila dapat ja mesej boleh check result , aku terus on laptop cepat2 check .
punya la gelojoh aku ni pagi2 buta . HAHA .
tapi aku dah bajet dari awai pun kompom keputusan aku teruk .
maklum la study pun last minit , jawab pun tak brapa yakin .

dan jangkaan aku tepat . tepat sangat2 .
memang pointer aku jatuh sangat2 .
amek hg faiz oiii , ni laa akibatnya study last minit . 

pointer terpaksa dipadam :'(

alahaiii , jenuh la aku nk cover balik sem depan . 
kena struggle lebih sikit la nampak gaya nya . 
kalau tak , keputusan macam ni la aku dapat .
haihhh , tak mau dah aku . serik !

tapi kan , realiti nya masa result keluaq ja cakap macam ni .
bila masuk sem baru , dah tak ingat apa dah .
skg cakap kemain lagi tak mau study last minit bagainya .
bila exam seterusnya , study last minit jugak . kan ? 
HAHA .


NotaKakiMaki : buat adik2 diluaq sana , jangan contohi perangai buruk ni .

35 comments:

Nur Inani said...

struggle jangan tak struggle :P

Rapunzel Cikilolo said...

biasa la tu...

all the best!

Affy Afiqah said...

semoga terus berjaya dalam pelajaran ya :)

Nur Hamizah said...

Allahhuakbar ! Ehehehe bagi semangat . Ehh abang faiz ni bakal cikgu ka ?

miranadia said...

masa saya belajar pon, lebih kurang jer. hangat2 tahi ayam bak kata orang.

good luck bakal cikgu.

Afiqah Adzan said...

Belajar elok2 tau .. All the best

Anis Zahidi said...

hihi biasalah tu as students dah jatuh ckp xnak study last mnit tapi bila dah nak next exam study jugak last mnit ..huhu :D

Hafiza AizZawa said...

banyak A .. pandai la tu.. tahniah..

Nurul Faiz said...

tahniah yer.

Tasneem said...

adat laa student. haha apa pun tasneem ucap tahniah. tasneem pun tak ketahuan tunggu result sem ni keluaq. doa kan tasneem. tak mau pointer jatuh jugak :'( wuuu takut :(

Azwar Syuhada said...

takpa, boleh cuba lagi..haahah..

Fatin Hazwani said...

sokaylah..belajar bersungguh2 ye :D kata2 semangat drpd aadik kecil hihih..

Siara Elina said...

saya pon gitu. bile result keluar jer insaf semacam .. bila exam, start balik sikap lama. agagagagagaga btw, goodluck ^^

TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

congrats lah yer :D

Akeyla Azmi said...

ish ish ish :p
hahahaahah inshaallah nanti menaik lah tu ok!!!!!
G O O D L U C K!!!!

Niesa said...

tahniah le lulus tu..adat org blaja suka blaja last minute..hahaha

Nor Nadia Syakila Jamal said...

banyaknye a !
tahniahhhh...

:)

syahirah said...

teacher to be ! good luck. ahaha. betul la tu. ckp xnak study last minute. tp study last minute jgk. sya pun sama XD

Liana Sulaiman said...

usaha lagi..hehehe

roshidayahdayu said...

teruskan pengajian...wahhh saya pon suka study last minute...usaha lagi hehehe

Nurulee said...

selalu mcm tu. konon taknak study last minute. macam macam lah cita cita. last last. camtu jugak perangai. hahah.

miss kecoh said...

uihh study last minit... p0n ok g lulus.. lau sye ntah lulus ke dakk ahaha

Paperbag Head said...

study elok2...hahaha...brapa la pointer tu ye..hehe

Official Budak Nerd said...
This comment has been removed by the author.
Official Budak Nerd said...

hahhaa.. eh kalau nak jadi cikgu.. mana boleh malas malas.. kan nak jadi contoh kat anak murid,, huhuh..

kena belajar pandai pandai.. sebabnya.. takut anak murid lagi pandai dari cikgu.. huhuuhh >.< *joke*

nak tanya sikit boleh? .. nanti keluar jadi cikgu sekolah rendah or menengah ... then jadi cikgu subjek apa dan rasa rasa nak jadi cikgu kat sekolah mana? *sori tertanya banyak* >.<

Selamat Berusaha untuk menjadi seorang guru.. :)

p/s: nanti kalau dah jadi cikgu,, mesti anak murid semua fokus jer apa yang diajar sebab cikgunya hensem.. hhuuh

ezyra daniel said...

sama la kita..pointer turun skit..takpe la sem baru nie blajar betul2 and no stdy last minute ok hehe

Nur Asmaa Redzuan said...

Congrats cikgu :D

Nabila Aziz said...

At least awak lulus :) baru saya tahu awak ni blogger lelaki ingat perempuan sebab datang cbox saya tulis nama "dramaking" XD bukan selalu perempuan ke bredrama-drama nie?

alis qis said...

congrats! goodluck :D

Aisyah Adnan said...

Biasa la tu semuorang boleh dikatakan last minute..Tahun depan lagi kena struggle sebab ada praktikum sebulan rite?hehe good luck ya all the best.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

syukur lulus.. selalunya memang macam tu, akak dulu suka juga study last minute.. semoga berjaya menebus untuk semester depan..

Roha said...

salam kenal..
tahniah dek faiz hafizy..
lain kali tak moh study last minute noh hehe..:D
gudluck...

atien zuraidah said...

Alhamdulillah

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Eimma Esmail said...

student IPG rupanya. salam kenal :)