Tuesday, 17 December 2013

: : Meriahnya Disember

: : sememangnya bulan akhir 2013 ni sangat2 meriah .
al-maklum laa , bulan cuti skolah la kata kan .
bukan tu ja , dunia blog pun sama meriah nya .
seronok ja bila aku blogwalking sana sini .
baca entry hmpa semua . wohoooo ! ! meriah3 .

lagi meriah nya , bila para blogger ada buat Giveaway (GA) .
serius aku habaq , bulan Disember ni memang banyak gila blogger buat GA ni .
mungkin depa bercuti ada beli ole-ole , so apa salah nya create GA . kan ?
er , aku teka ja tu . tataw la betui ka bohong . haha .

tp nk habaq kt hmpa semua , GA ni la yg buat dunia blog meriah .
aku p blog ni ada entry pasai GA , blog ni pun ada jugak .
dan yg syok nya , ramai woo pakat join GA yg dianjurkan .
fulamakk . 
bagi aku la , anjur GA ni pun salah satu cara nk dapat member baru .
mungkin salah satu cara jugak naikkan trafik blog .
juga mungkin salah satu cara nk dpt follower ramai . kan ? 
kalau tak percaya , tiap2 entry GA akan ada "sila follow blog sy" .
HAHA . gurau ja , jgn marah ya blogger yg create GA .


aku ucapkan beribu tahniah la buat blogger yg ada anjurkan GA ni .
hmpa dah memeriahkan dunia blog ni .
iya la kan , bukan senang nak tarik blogger lain join GA ni .
tu yg aku RESPECT dan tabik spring bergulung2 sapa ada buat GA .
aku sendiri pun tak pernah buat GA . ohh .
tu yg aku salute habis kt hmpa yg create GA ni .
tahniah sekali lagi buat sesiapa ja ada create dan join GA :)


NotaKakiMaki : mana hilangnya butang follower aku ni . haihh . 

14 comments:

farrah hanim said...

butang follower dalam blog dah hilang ??? banyak blog jadi mcam tu... kenape ek ??

Liana Sulaiman said...

sama laa..tak penah buat Ga

Nazrie Abdul Karim said...

sama la jugak dengan AHK..huhuhu...kemanakah menghilang 'follower' tu semua..huhuhuh

Aefa Aerisya said...

butang follower hilang> aikk pelikkk

Afiqah Adzan said...

Memang meriah disember ni .. Terutama GA .. Banyak sangat dianjurkan . Aduhh samalah mana follower widget ni

Siara Elina said...

tak pernah join lagi setakat nie (: btw, widget follower saya pon hilang ><

Affy Afiqah said...

betul, memang ramai kan?
tapi ika tak terfikir nak buat...sebab ika lagi prefer biar orang follow blog ika sebab dia suka baca apa ika tulis...daripada seramai2nya follower tapi belum tentu semua orang baca..betul tak?

atien zuraidah said...

GA saya da tamat pun.butang follower saya juga x de dari pg td

Nurul said...

Pernah join GA sekali je.. SAlam kenal, dik...

Nurul Farahizzati said...

2 tahun lepas, time winter pun jd cmtu gak.. GFC hilang jap sehari.. kecoh la makhluk2 yg kata GFC xde dah..RIP la.. cuba la sod ba ra..
GA ni memang best.. tapi, kalau entry kat blog penuh dengan GA, boring gak.. nak komen pun, xsyok... huhu..

Mazni Munawar said...

hehehe terima kasih! ><

Cikgu Norazimah said...

mmg meriah dgn GA ni, CN pon rajin gak join, untk tambahkan rakan2 baru ;)

Scha Aryana said...

Tak pernah buat ga, tapi selalu join. hee

Wahidah BME said...

Betul2. Meriah rasanya p'akhiran 2013 ni ^^