Sunday, 22 December 2013

: : Cinta Hati

: : haaa , tak dak kaitan dgn aku punya cinta ka hati ka apa2 ja laa  .
masih muda lagi nak bcinta ni . auwwww . HAHA .
gurau ja laa . just nk share lagu Cinta Hati dari Shila Amzah .
ya , ni antara lagu Shila Amzah yang aku minat .
sedap lagu ni . layan ja muzik dia , lirik pun nice . 
haihhh , bila la nk kluaq yg official punya . 
mesti sedap kan kalau ada yg official punya . tertunggu-tunggu ni . 

Cinta Hati - Shila Amzah

LIRIK:
Senangnya dalam hatiku lihat kau disisi
Dari kejauhan mata namun dekat dihati
Kau memelukku indah membisik namaku
Kau tanyakan ku soalan yang buat ku terpaku

Bila kau kata kau cinta
Ku juga cinta mu
Bila kau bilang kau rindu
Ku juga rindu mu

Lama telah ku menyimpan
Hasrat 'tuk hidup dengan mu
Oh ohh sayang, ku cinta mu..

Satu dunia tahu aku adalah milikmu
Ku persembahkan cinta yang terbaik
Hanya lah untuk mu

Bila kau kata kau cinta
Ku juga cinta mu
Bila kau bilang kau rindu
Ku juga rindu mu

Lama telah ku menyimpan
Hasrat 'tuk hidup dengan mu
Oh ohh sayang, ku cinta mu..

2, 3, 4..
Sudah berkali-kali ku terjatuh cinta
Sudah berkali-kali juga ku kecewa
Tapi ternyata segalanya berbeza
Bila aku dengan kamu,
Kamu dengan aku oh..
Tiada lelaki yang bisa jadi sehebatmu
Muzik Dan jenaka mu mencuri hatiku
Tak mungkin ku akan berpaling darimu
Cuz baby 'I Love You'

Bila kau kata kau cinta
Ku juga cinta mu
Bila kau bilang kau rindu
Ku juga rindu mu

Lama telah ku menyimpan
Hasrat 'tuk hidup dengan mu
Oh ohh sayang, ku cinta mu..

I Love You . 


NotaKakiMaki : merenung jauh lagi . . . . .

19 comments:

Affy Afiqah said...

memang best lagu ni....tak lama lagi tu nanti ada laa official version :)

fatin wawa said...

lagu2 shila memang best2..

Akeyla Azmi said...

wahhh best lahhh~~ huhuhu

ezyra daniel said...

wahhh jiwang jugak ea sebenar nye awak nie hehe

Kyla Pearlisha said...

suke lg ni :)

syahirah ismail said...

laa. ingtkn nk citer psal chenta hati raja drama. eheh

Lieya Von Jay said...

kalau lagu shila amzah suka "dejavu"

Cik Itah@RRP said...

best juga lagu ni ya..first time dengar :) hehe

Cikgu Norazimah said...

sweet jer lagu ni, best !

Gee Lion said...

alahai shilaaa...

salam kenal.. (:

Niesa said...

Ni lagu yg dia nyanyi masa kat meletop tu ke?niesa suka masih aku cinta..pun best..

Lynn Hamzah said...

salam perkenalan...dah lama x mengikuti perkembangan lagu2 nie...adoii...bz dgn anak-anak...hihihih...follow sini yer...

Afiqah Adzan said...

Laaa lagu rupanya .. Ingatkan apalah tadi ahahaha .. BEst !

Roha said...

sesekali layan lagu best juga..terapi minda :)

Anne Nurain said...

cikgu jiwang la malam ni.. hehe.. merenung jauh ingatkan apa la tu ek? hihi..

Hidayah Suhailee said...

first time dengar.. :) best..

Sabrina SA said...

Lagu baru Shila Amzah ye ?

Diya Hanun said...

menungkan ape tuh~

Vee Lea said...

Eiisshhhh. Masih "trauma" dengan cinta. Hahahahaa. Kirim slm je lahhhh ~~