Tuesday, 7 January 2014

: : aku keletihan

: : jadual kuliah yang boleh tahan padat nya semester ni .
serius aku habaq , baru brapa hari ja kuliah start aku dah letih tramat nya .
habis ja kelas , balik bilik memang terlentang laa aku atas katil .
fuhhh , memang nikmat bila dapat golek2 atas katil ni .
buat aku terasa hilang beban seketika bila dapat jumpa katil . haha .

dah la jenis aku dalam kelas susah nk fokus lcturer mengajaq .
ada ja benda yang aku nak buat . percayalaahhhh .
sat aku rasa nak conteng itu laa , main game laa , tgkap gambaq laa .
kalau tetiba mai mood rajin sikit , baru la nk salin nota .
kalau aku tak buat apa dalam kelas , mengantuk plak mai .
kan aku dah habaq , ada ja dugaan mai masa belajaq .
ohhh , syaithooonnnnn !

kan aku dah habaq , aku tak leh duk diam . HAHA .

ada misai nampak matang plak . nice . .

ini baru berapa hari kuliah ja ni , dah jadi macam ni .
tataw la cmna hari mendatang . ahhhh .
aku sendiri pun tak dapat bayangkan . .
kena siap sedia fizikal mental ni . 
haa , jgn lupa siapkan gula2 nak kunyah dalam kelas . HAHA .


NotaKakiMaki : merenung jauhhhh . hmm .

16 comments:

Akeyla Azmi said...

betul, kena ada stok gula2 sentiasa huhuhu

Hafiza AizZawa said...

study2 rajin2.. time belajar nie mmg penat.. tp bila dah keje lg penat.. huhu

Naniey Jemiey said...

ooooo baru tau org laki pon suka selfie... buat duck face lak tu..akekeke

Faiz Hafizy said...

akeyla azmi : penting tuuu . klau tak , mmg terlena dah . HAHA .

Faiz Hafizy said...

naniey jemiey : hahaha . klau bosan , semua boleh jadi :D

Tasneem said...

amboii khemain ber selca. terkezuuuttt ai. hehe ^^ okey cekelat tu wajib ada utk elakkan mimpi indah dalam kelas :D

Gee Lion said...

cuti sem lama sangat kot, sampai kena amek feel utk belajar balik.. yg penting, jangan maleh2 ye en.Faiz.. kalau dah kerja nanti, lagilah penat tau.. (=

Sara Jungrara said...

selamat pergi kelas..hihi

misz apple said...

belajar.belajar.nanti nanti nak exam menyesal.hahahaha

nanalee caramelo said...

have a nice day dramaking :)

cik kiera said...

Haha , main2 dalam kelas adalah perkara yang biasa . Kiera dulu pon same je . Adaa ja benda nak dibuatnyaa . kekeke :P

Alyani Matshah said...

gud luck study =)

Linda Lyn said...

Dlm kelas smpat lg amik gambar yer..

cik iera said...

blaja mne?

Faiz Hafizy said...

cik iera : IPG Kampus Ipoh :)

cik iera said...

ohh i c. student ipg jugak la ni. hihi