Friday, 10 January 2014

: : Salahkah

: : lagu yang mana bagi aku sungguh bermakna .
melodi nya indah menusuk jiwa .
lirik nya pula menyimpan seribu satu tanda tanya . 
aku terasa bagaikan diri ku di dalam kisah nya .
cewahhh . ayat gila tahap dewa jiwang karat nya . HAHA .

macam biasa laa , aku nak share kt hmpa sebuah lagu .
tak dak kaitan kot dengan kisah hidup aku .
ehh , entah laa  . mungkin ada kot . tp macam tak dak .
biaq ja laa . saja ja aku duk merapu . hehe .
Salahkahku . lagu Hafiz Ft Rossa .
mesti hmpa suka dengaq kan lagu depa ni .

haaa , skg hambek kauu . dengaq la kuat .
biaq retak dinding kat tepi hmpa tuu . 

Hafiz Ft Rossa : Salahkah

Lirik : 
Salahkah ku bila mencintamu sepenuh hati
Sedang ku tahu pasti keluarga tak merestui

Biarkan dunia berputar seiring waktu berjalan
Sampai saat nanti tiba
Waktu merestui cinta yang terlarang
Untuk kita berdua

Dari jauh ku berlari mengejar mimpi-mimpi
Berat rasanya ku dapatkan semua
Dari situ ku sedari mungkinkah saat nanti
Cinta kita berdua bisa ku miliki

Salahkah ku bila mencintaimu
Mencinta sepenuh hati

Biarkan dunia berputar seiring waktu berjalan
Sampai saat nanti tiba
Waktu merestui cinta yang terlarang
Untuk kita berdua

Dari jauh ku berlari mengejar mimpi-mimpi
Berat rasanya ku dapatkan semua
Dari situ ku sedari
Mungkinkah saat nanti
Cinta kita berdua bisa ku miliki

Salahkah salahkah
Salahkah salahkah ku

Dari jauh ku berlari mengejar mimpi-mimpi
berat rasanya ku dapatkan semua
Dari situ ku sedari
Mungkinkah saat nanti
Cinta kita berdua bisa ku miliki


NotaKakiMaki : aku happy bila tgk orang lain pun happy :)

14 comments:

cik kiera said...

Orang kate kalau kita suka lagu tu, bermakna lagu tu ada erti tersirat dalam hidup kita, errrk, salahkah? huhuhu

Akeyla Azmi said...

omg.......
my favourite song!!!!!! :D
hihihi lagi lagi OST Bukan Kerana Aku Tak Cinta hihihi

Nurul Qalysa said...

suka lgu ni jgk..duk putar 10 kali sari hehee

Gee Lion said...

jangan-jangan.. en.Faiz lalui sendiri apa yg tertulis dlm lirik ni. kot... =)

nanalee caramelo said...

lagu ni awesome faiz :)

Nurulee said...

bestnya suara hafiz dalam lagu ni =D

Faiz Hafizy said...

Gee Lion : hehe . mungkin betul , mungkin tidak . bergantung juga laa :)

Am_Mir said...

Sungguh berdramaa ~ haha .. jiwang betul! xD

Mama Darwiish said...

Teringat pulak kat si jebat he :)

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Cik Yaya said...

salahkah??? macam best je.. sat lagi nak download mau dengar..

Niesa said...

mmg suka dnga lagu ni!bestttt!

Tinta Lana said...

Salam.

Sepatutnya begitulah..

Kita gembira bila tgk org lain gembira.. :)

miranadia said...

bila lirik tu ada kenan mengena dengan kita, serta merta kita akan anggap lagu tu best

mastura mazlan said...

best lagu ni... ^_^