Friday, 3 January 2014

: : semester baru

: : baru hari pertama kuliah , dah terasa penat nya .
mengantuk jgn habaq laa dalam kelas td .
bukan main lagi aku duk tahan mengantuk dalam kelas tuu . 
maklum laa , lama sangat cuti ni . tidoq lewat ja hari2 .
bila dah mula kuliah , baru rasa perit nya macam mna .

haihhh , padat sungguh jadual semester ni .
tak dapat bayangkan macam mana lepas ni .
mungkin sebab nak praktikum kot nnti .
tu laa jadual pun padat ja . depa ganti awai siap2 .

jadual semester ni . peninggg~

aku rasa letih tu kompom dah . tgk la jadual mampat gila .
betapa susah nya nak jadi cikgu ni . fuhhh .
dengan pelbagai ragam murid nya lagi bakal ditempuhi .
sangkut kepala dalam kerusi nya laa , serangan ibu bapa la .
itu lah realiti guru sekarang . 
(ehh , macam luahan hati plak . haha)
tapi yg penting nya , mujuq laa jumaat petang x dak kelas .
kalau ada kelas jumaat petang , itu satu musibah besaq bagi aku . haha .

pehhh , kemaihh ayat dia . aku suka !


NotaKakiMaki : mula study dah . (okay , tipu ja)

17 comments:

Kyla Pearlisha said...

Selamat membusykan diri ye.Stdy leklok :)

superVEE said...

Students Vee takda yang cmni today. Harapnya esok lusa tak ada lahh kes gini berlaku. Hahaha..

Anne Nurain said...

pack nya jadual.. amik subjek apa je sem ni?


selamat memulakan kuliah.. jangan malas2.. hehe..

Gee Lion said...

kelas start jam 8..?

-_-"

takziah.
haha..

:p

Affy Afiqah said...

agak pack juga tu jadual..semoga berjaya dengan sem baru, belajar rajin2..

Naniey Jemiey said...

study smart yaaa... teringat pulak time kak naniey jadi siswi dulu2.. mmg termenung panjang tengok jadual kelas..walhal jadual tu kita yang susun sendiri..hehe

Nurul Qalysa said...

tersepit antara cinta dan cita-cita...hahaa lumrah

atie zakaria said...

selamat maju jaya cikgu ;)

ezyra daniel said...

pergh!!!cannot go la jadual awak!!serius..pengorbanan bakal seorang guru gitu hehe..
sye plak dah kne bljr law n account skrg..secretary pon kne buat ke semua tu aishhh

FairuzAqilah said...

hehehe.. good luck tau! kami pun share dalam facebook gambaq yang tersekat kepala celah kerusi tu. lawak gila. :DD

Niesa said...

selamat bercuti!eh,salah..selamat memerahkan otak.. ;)

superVEE said...
This comment has been removed by the author.
Azie Namico said...

study jgn tak study !jgn lupa baca doa...hehe

Wahidah BME said...

Stay strong ye dik. Gudluck ! ^^

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

Huhuhu.. memang susah nak jadi cikgu nie. Eyqa un tgh nak persiapkan diri untuk jadi bakal cikgu. All the best!

Akeyla Azmi said...

betul, kemah gila ayat last tu huhu tersepit antara, ibu& makwe gitu~

PrincessAyuni said...

selamat membusykan diri anda lah yee encik cikgu...