Monday, 20 January 2014

: : kuota internet tamat

: : alahaiii , malang nya laa nasib badan oiii .
camna laa kuota internet boleh habis awai plak .
selama ni punya la jenuh nak habis kan .
download itu laa , ini laa , bukak online streaming laa .
tak pernah nak habis pulak kuota ni .
tapi bulan ni habis la plak . ni yang agak musykil ni . 

masalahnya lagi , hari ni baru 20 Januari .
banyak hari lagi kena tggu nk masuk kuota baru .
haihhh . ada 8 hari lagi nk kena tunggu tuu .

kuota ohh kuota . haihh .

jenuh laa aku nk blogwalking lepas ni .
kena tggu kuota baru mai la baru senang nk blogwalking .
ni nk bukak blog sndiri pun jenuh tuggu loading .
yg nk buat entry baru pun kena tunggu loading jugak .
hmm . cepat laa kuota baru mai . hee .


NotaKakiMaki : kuota diri sendiri masih kosong . ehhh :P

10 comments:

Wahidah BME said...

Sabar ye :)
Pahit manis berblogging hee..

Teena Tna said...

Haha, takpe tunggu jer 8 hari tu. hee

Iris Jasmine said...

kena suruh rest dari blogwalking kejap :D

Ninaa Hassan said...

haha sabo je la :p

unsecretostory said...

Selalu tggu nak habiskan kuota kan. Harini dia cepat2 kan lah habis. Hehee.

Kyla Pearlisha said...

heheh kesihan xpe sabar je la k :)

Akeyla Azmi said...

hahaha sabor ye king.
nak buat acane haih

Gee Lion said...

kenapa en.Faiz tak topup?

Jana Hazana said...

sama lah kita...hihuhihu...time off peak (2am-8am) je baru boleh blogwalking..

BeeHaa HaaHaa said...

NotaKakiMaki : kuota diri sendiri masih kosong . ehhh :P haha