Monday, 13 June 2011

: : Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?

: : duk jalan2 kt blog org , trjumpa contest yg agk menarik di mlm ni .
nak taw contest apa ?




contest Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?









dari blog > dear haffiz


contest ni mmg menarik minat aku nk join . 
sbb >


aku diberi pilihan antara DOMO atau ELMO ?

dh tentu lah aku pilih DOMO !





aku minat sgt dgn domo skg ni . 
muka nya ganas mcm aku . sesuai sgt kn .


:D


nk tgk domo aku ?
ni ha > 


dkt lappy . bahaya tu . agak ganas~
:D


jom ramai2 pakat join contest ni .


anyway , aku mohon agar anda dpt klik link ni .








tenkiu yea atas krjasama anda semua~

:D

6 comments:

SYAFIQAHSALEH said...

good luck! samalah nak t-shirt domo :)

: : sang drama king : : said...

: : hehe . lucky draw~

gud luck jgk awk~

Adeela Oh Lala said...

wahhh.. favi songg.. :P

: : sang drama king : : said...

: : lyn lahh lagu ni kan .

:D

cpahniza said...

gudluck k...awk..kecik tol tulisan..huhu kna pki tropong...sy rabun..hukhuk..

: : sang drama king : : said...

: : kcik eah .
tuannya pun kcik je . haha .
sy akn besar kn nty .