Sunday, 12 June 2011

: : terengganu vs kelantan~

: : terlayan seketika game ganu lwn klate .
mklum lah , final piala FA la kata kn . msti la gempak kn . dan msti lah nk usha jgak cmna cara depa maen .










syok ka ?


hampeh aku cakap
dan terus terang aku nk ckp yg game tu lgsung x smenarik game2 kt EPL , atau kt eropah sana tuhhh . macam main kt kampung ja .
( jangan banned aku ! ini blog aku . suka ati aku la nk cakap apa pun . )






kenyataan .
agak kelam kabut kelantan main . padahal depa dh leading 1-0 . just tggu SEMINIT ja lagi nk julang piala FA tu . kelam kabut punya pasai , kn dh kena gol dgn ganu . thniah ganu sbb manfaat kn peluang tu .


akibat kesilapan tu , mmg ganu btmbah smngt lah maen extra time . dan x peluang tu , depa guna btoi2 dan akhirnya , menjelma lah gol kedua .




terengganu   2-1   kelantan


TAHNIAH TERENGGANU !






anyway , MENANG KALAH ADAT PERTANDINGAN . yg kalah , harap cuba lg musim dpn .


dan
aku harap lps ni para jurulatih , latih la para pemain jd macam kt eropah sana tu . baru lah syok nk tgk .




jgn lupa klik link ni yea .


anda ingin tahu rahsia~


:D

6 comments:

sha my heart said...

bola itu bulat.. anything can happen =)

tahniah pada Ganu. Yeah, Ganu menang

: : sang drama king : : said...

: : yup . hehe . bola itu tetap bulat dan bergolek .

:D

...Minah BluR... said...

suke la jersey dorang... lawa.. =)

jemput singgah blog MInah Blur..

: : sang drama king : : said...

: : yup . sy akan trjah blog awk~

:D

Firdaus Kasim said...

yey terengganu menang ! em sy org KL :)

Entri Terkini :
Cara Meningkatkan Pengunjung Blog

: : sang drama king : : said...

: : haha . x ap . org mna pun , kita tetap org msia . klate pun kita , ganu pun kita .

menang kalah , adat pertandingan~

:D