Thursday, 16 June 2011

: : gempar ! website yg dah kena godam .

: : mai2 .
ni sambungan post sebelum nya .


bila dh ad website yg kne block , maka ramai lah yg tak puas hati kn .
 maka berlaku lah hacking2 ni .

banyak dh website kena hack sbnarnya .

dan ini telah mnyebab kn kerajaan pun jd cuak .


hgpa x pecaya ?

kerajaan dh tutup sementara website2 depa .
ni ha website yg ditutup sementara >





dan banyak lah lagi . lgi2 yg ad gov.my dibelakang nya . tp x semua kot .

abis lah budak2 yg nak check UPU tu . x leh nk bkak website moe.gov.my .

Website kerajaan banyak yang dah tutup . website KRU Studios pun ditutup jugak . klo websites TM Net pun kena serang ,  nampak gayanya tak lame lagi tak berinternet laa di Malaysia ni kan .




nk taw website yg dh kene hack ? kena godam gila2 ?


ni ha > 











dan




mmg terkena lahh .
dan banyak lagi sbnarnya yg terkena .
tapi aku nk gelak yg uitm penang tu lah . hgpa bukak lah sndiri naa .

dan jgn lupa nk bkak laman web penggodam tu .


http://mydragonforce.wordpress.com/



:D


2 comments:

cikcleopatra said...

xde keje dah dorang ni kan.

: : sang drama king : : said...

: : tp dh ok dh . .